Teambuilding gids

Terug naar Teambuilding startpagina

Start  »  Gids  »  T  »  Teambuilding  »  Workshops

Workshops gids

Teambuilding gids
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Afrikaanse percussieworkshops & optredens - de Beat
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Afrikaanse percussieworkshops & optredens - de Beat

http://www.debeat.com/

2. Beesterlijk.nl
Beesterlijk is een leerzame, maar vooral ook ludieke workshop die zorgt voor openheid en onderling begrip voor elkaar. De workshop zorgt op een ontspannen wijze voor een betere werksfeer in het team.

http://www.beesterlijk.nl/

3. Bootcamp Training
Gezamenlijk bewegen is een vorm van teambuilding dat bijdraagt tot bevordering van de fysieke en mentale gezondheid, teamgeest en onderlinge verbondenheid.

http://www.bootcamptraining.be/

4. Chin taichi workshops
Een taichi workshop als onderdeel van een teambuildingdag of een bedrijfsuitje? Chin taichi laat u kennis maken met deze oosterse bewegingsleer voor ontspanning. Door het verkennen van ons innerlijk landschap komen we beter in ons vel te zitten.

http://www.taichiworkshops.nl

5. Leuke teambuildingsworkshops in heel Nederland
Leuke en leerzame workshops die ideaal zijn voor bedrijfsuitje en teambuilding! Bijvoorbeeld: theatersport teambuilding, hoge hakken lopen, community art, film maken, bodypaint, schrijven met stijl, kreatief inpakken (voor detailhandel), enz.

http://www.vindjeworkshop.nl/

6. Schilderles - Atelier Kronenburg
Atelier Kronenburg biedt interessante schilderlessen aan voor bedrijven en particulieren. Schilderen, karikaturen en cartoons behoren tot de kwaliteiten van Ronald Kronenburg. Zo kunnen bedrijven en particulieren Kronenburg inhuren als karikaturist op fee

http://www.atelier-kronenburg.nl/contents/con_lessen.htm

7. Teams in Tune
Leuke teambuilding activiteiten met muziek.Inhoudelijke workshops over effectief en succesvol samenwerken. Interactieve teamactiviteiten die echt werken!

http://www.teamsintune.nl/

8. Visagieworkshops Nederland
Speciaal voor u hebben wij een unieke make-up workshop ontwikkeld waarin u wordt voorzien van speciaal voor u passende tips & trucs op make-up gebied.

http://www.visagieworkshops.nl/

9. Workshop Den Haag Urbanoasis.nl
Ben jij op zoek naar Workshops die mega Orgineel zijn?***Voor iedereen leuk is? Gegarandeerd een succes is? Bekijk Urban Oasis Workshop in Den Haag!

http://www.urbanoasis.nl/groeps-arrangementen/wellness-workshop

10. Workshop Schieten
Centipede organiseert bedrijfsuitjes en workshops voor groepen in het hele landen, ideaal voor teambuilding. Deze link verwijst direct naar onze schiet workshops, waarbij deelnemers oa kunnen boogschieten en buksschieten

http://www.centipede-outdoorevents.nl/13/7/27/workshop-schieten.html